Voor jou

mijn passie!

Ik ben

Ingrid van de Ven. Zelfstandige professional, getrouwd en moeder van twee jongens. Een commerciële duizendpoot met een brede focus op sales & partnerships én ook een specialist op het gebied van (e)Payments & Talent Management in ondersteuning met PersonalityDrives. Tussen deze drie bouwstenen valt mijn werkgebied. Inmiddels ben ik al ruim 15 jaar actief in diverse markten zoals Fintech Payments, Credit Management, E-Commerce, Retail, Loyalty & Giftcards, Telecom & IoT en Talent management.

Mijn streven is om altijd werkzaam te zijn bij kwalitatief hoogstaande organisaties met dikwijls een IT achtergrond.

Ervaring

Na mijn studie HBO Commerciële Economie heb ik ruime commerciële ervaring opgedaan bij diverse opdrachtgevers. Als Commerciële duizendpoot ben ik een specialist op mijn vakgebied en snel inzetbaar binnen een nieuwe opdracht, inclusief resultaat. Ik heb een heel actief en accuraat netwerk en weet professioneel te schakelen bij het concreet in de markt zetten van nieuwe producten en diensten. Ook ben ik juist die specialist op het gebied van Payment Solutions. Dit maakt dat ik breed inzetbaar ben, snel de materie eigen kan maken, grote actiebereidheid heb, loyaal ben en veel kennis heb van verschillende processen.

Daarnaast ben ik sterk in het achterhalen van de vraag achter de vraag. Klant vraagt A, alleen zoekt dikwijls B of misschien wel C. Het lukt mij om snel de vinger op de zere plek te leggen. Welke route past bij welke verandering? Waar wil jij als klant staan in 1 -5 jaar? Welke uitdagingen liggen er voor je?

Ik ben een goede verbinder, inspirator, netwerker en betrouwbare agent die gelooft in mensen. In mooie technische oplossingen. Verbinden.  Samenkomen. Online en offline netwerken. Elkaar helpen.

iCREM is niets anders dan MERCi dat jij klant bent. Omdenken is waar ik van houd. Omdenken is denken in termen van kansen en niet van problemen. Je maakt van een probleem een feit en van een feit een mogelijkheid.

Ze zeggen

Mijn professionele ZZP collega’s, opdrachtgevers en netwerk zien mij als een communicatief en enthousiast persoon in mijn optreden en ik word gezien als iemand die goed kan verbinden, beïnvloeden en een goede promotor is van ideeën en denkbeelden. Ik vind een goed gezelschap belangrijk en de omgang met andere mensen vind ik leuk. Graag leer ik dan ook iedere dag nieuwe mensen kennen die waardevol kunnen zijn in met netwerk. Volgens mijn omgeving kom ik zelfverzekerd over en ben ik makkelijk benaderbaar. Ik word gezien als charmant en innemend in mijn optreden, waarbij ik zelfvertrouwen uitstraal. Zelfstandigheid is belangrijk en ik hou van omdenken.

Mijn verhaal, expertise en kunde deel ik graag met zoveel mogelijk mensen.

Heb je een hulpvraag rechtstreeks aan mij, schroom niet om mij te benaderen. Ik zal altijd kijken wat ik voor je kan doen binnen mijn netwerk en mogelijkheden!