Connect.

Connect. Het verbinden van mensen en bedrijven is mij op het lijf geschreven.

Een kort overzicht opgesomd van de mogelijkheden die iCREM kan bieden:

  • Verbinden van mijn netwerk met jou
  • Netwerken waarbij je iedere dag ten minste drie nieuwe relevantie mensen leert kennen
  • Verbinden van collega’s en streven naar een ideale team samenstelling
  • Connect de klant met jouw bedrijf, Connect de potentiële klant met jouw bedrijf en Connect vooral die partners waar jij een strategische partnership mee wilt
  • Bepalen van de Right customer, Right terms
  • Social-Selling

Hoe vaak ik niet de vraag krijg, kun jij mij introduceren bij dat ene bedrijf of die specifieke markt? Zeker, dat kan! Een actief, up-to-date en vooral uitgebreid netwerk helpt mij hierbij. Een eerstelijns die elkaar altijd helpt, dat is voor mij heel waardevol en is het welbekende reciprociteit.

Reciprociteit is onder andere in de sociologie en economie een sociaal verschijnsel waarin één organisme (bijvoorbeeld een mens) bereid is een ander een dienst te verlenen wanneer het organisme weet dat het hiervoor op een later tijdstip een wederdienst kan verwachten, of op dat moment zelf die wederdienst bewijst.

Vanuit iCREM vertaald is de reciprociteit naar de Positief Werkende Relatie, ookwel PWR genaamd. Ik help jullie graag met het in kaart brengen van jullie netwerk, het benaderen van de PWR’s en vooral focus op het DOEN! Mond-tot-mondreclame is de beste vorm van reclame. Mijn advies: Investeer in jouw Positief Werkende Relaties (PWR).